Stefan’s Power Rank – After the draft

Skrevet af Stefan Vestergaard

Skrevet af Stefan Vestergaard

den 4. maj 2012

Off Season Super Bowl – 2012 NFL draft er nu i historiebøgerne, et Free Agency er så godt som ovre, nu er det tid til den første power ranking fra min side af.

Ved godt det er med tyndt grundlag at disse power rankings kommer ud, men dette er min mening om de forskellige hold, og hvordan de er blevet bedre eller dårligere, i løbet af denne off season.

Håber i kan lide den, og I er velkommen til at smide en kommentar om jeres meninger og holdninger til power ranken. Er også på twitter – StefanV_NFL

 

1. New York Giants

Sidste års Super Bowl vindere, alene dette er grund nok til at tage første pladsen i min bog. Giants manglede en Running Back, efter de tradede Brandon Jakobs, og denne Running Back fik de i David Wilson, som de tog med det 32. overall pick.  Og som en lille bonus, fik de en WR, som jeg personligt godt kan lide, nemlig Rueben Randle.

2. New England Patriots

En draft, hvor de endnu engang draftede det de manglede, nemlig Defense. De første seks runder for Patriots i dette års Draft, var netop Defense. Hvilken jeg synes var et rigtigt smart move af dem. Et aldrende defense er nu godt på vej. Dog er de tæt på at komme på 3. pladsen i denne power rank, da deres linje er begyndt at være gammel og slidt.

3. Houston Texans

Helt sikkert favorit til at tage AFC South, og tror også de ender med 1. Seed i AFC, når de kommer til playoffs. De går til sæson start uden skader, og med en god draft, tror jeg de går en glimrende sæson i måde.

4. Green Bay Packers

Ingen tvivl angående Rodgers mere, han vil være dominerende igen næste år. Ligaens dårligste forsvar, er netop blevet bedre. Flere spillere, f.eks Nick Perry, som vil kunne lægge noget af presset af Clay Matthews, og give ham mere plads. Men der er stadig et spørgsmål tegn ved deres offensive linje.

5. San Francisco 49ers 

Med Randy Moss og A.J Jenkins tror jeg Alex Smith går en rigtig god sæson i møde. Vi kan hurtig blive enige om der ikke er noget tvivl til deres forsvar. Uden tvivl favorit til NFC East.

6. Baltimore Ravens 

Ravens gik defense i Courtney Upshaw i første runde, og sikke et monster han bliver med Ray Lewis som læremester. Joe Flacco kastede dem i Super Bowl, og Joe Flacco beviste foran alle, at han er en elite QB, og tror han vil vise det endnu engang næste sæson.

7. New Orleans Saints

New Orleans har forbederet deres forsvar utroligt, og med Drew Brees og Pete Carmichael Jr, tror jeg på endnu en NFC South titel. Tror ikke at alle deres problemer i off season vil spille en stor rolle, og hvis man havde dem som favoritter før off season, burde man også have dem nu.

8. Detriot Lions

Lions er uden tvivl et af ligaens mest talent fulde hold, og meget ungt hold. Deres draft var godkendt, og håber at Dwight Bentley, som var det 85. overall pick, kan redde deres cornerback situation. Jeg tror de går ind til en bedre sæson end i 2011, og er klar til deres gennembrud.

9. Philadelphia Eagles

Hvis de forsætter som de sluttede, går Vick og Co. frem imod en fremragende sæson. Eagles GM Howie Roseman var tilfreds med hans draft, og med god ret, de blev betydeligt bedre på defense.

10. Chicago Bears

Hvis Chicago Bears kan gøre Matt Forte tilfreds, og holder Jay Culter skadesfri, bliver de rigtig farlige nærste år. Kunne dog godt have tænkt mig lidt mere Offensive linje i draften, ellers kan det være svært at holde Cutler skadesfri.

11. Denver Broncos

Et hold som kommer i playoff med Tim Tebow, svarer det ikke til et hold som kommer i Super Bowl med Peyton Manning ? Hvis Manning kan gøre Denvers receivers til nogen pro bowlers, som han gjorde i Colts, kommer de langt. Peyton Manning + et defense, Av av av. Store favoritter til AFC West.

12. Pittsburgh Steelers

Steelers angreb deres ellers så gamle offensive linje ved dette års Draft, ved at hente David DeCastro, Guard og Mike Adams, Offensive tackle. Deres også gamle defense tror jeg vil falde i 2012 sæsonen, men stadig være et af de meget dominerende forsvar i ligaen.

13. Cincinnati Bengals

Bengals har igen i år haft en god draft, hvor de har hentet talentfulde spillere som Dre Kirkpatrick, Cornerback, og Zeitler Keven, Guard. Men Andy Dalton skal ind i sit andet år, mon han kan klarer presset.

14. Dallas Cowboys

Cowboys helt store svaghed var helt sikkert deres secondary, og i en division med spillere som Victor Cruz og DeSean Jackson, er det vigtigt netop og have en god secondary. Dette problem, vil dette års store trade, for at skaffe sig cornerback Morris Claiborne, helt sikkert hjælpe på.

15. Atlanta Falcons

Curtis Loften tradet ud, Asante Samuel ind – om det var det rigtige for Falcons tvivler jeg stærkt på. Matt Ryan skal virkeligt til at vise sit værd, især hvis de har forhåbninger om playoff igen i år.

16. Tampa Bay Buccaneers

Buccarneers har virkeligt haft en god draft, især tradet så de fik det 31. pick fra Patriots, hvor Tampa Bay valgte runningback Martin Doug var rigtigt godt for dem. Men for at de kan overraske, som jeg virkeligt tror de gør, skal Josh Freeman udvikle sig, og vise det mange troede han ville vise i sit andet år. Især hvis han skal kunne vinde i deres division imod Drew Brees, Matt Ryan og Cam Newton. Men de er helt sikkert “in the hunt” for playoff pladserne næste år.

17. New York Jets

Stephen Hills, den wide receiver som Jets hentede med det 43. pick, var et rigtigt godt pick for dem, som kommer fra et Tebow like offense, og deres nye defensive end, Quinton Coples, kommer til at betyde meget næste sæson. Men kommer deres Tebow/Sanchez offensive kommer til at virke? Jeg tvivler.

18. Kansas City Chiefs

Chiefs har rigtig mange dygtige spillere, men det kræver at de holder sig meget skadesfri, før de kan overraske næste år. Men med en godkendt draft, og nogen spillere der gerne vil vise deres værd, tror jeg de eventuelt kan overraske hold som San Diego og Oakland, og tage anden pladsen i AFC West (Efter Denver) og komme med i playoffs.

19. Arizona Cardinals

Efter de har draftet hovedsaligt offense i tre offensive linemen og Micheal Floyd, tror jeg Kevin Kolb kan få en rigtig god sæson. Hvis Micheal Floyd kan tage bare lidt af presset af Larry Fitzgerald, og de holder sig skadefri, kan de måske overraske i NFC West. Men dette kræver at forsvaret spiller som i slutningen af sidste sæson.

20. Tennessee Titans

Et rigtigt talentfuldt hold, og med Chris Johnson tilbage i højeste niveau, kan de blive et rigtigt farligt hold. Desværre har deres forsvar skuffet, og det håber de dette års draft vil rette op på.

21. Carolina Panthers

I en rigtig svær division, hvori det er vigtigt at kunne score mange points, har Carolina gjort det rigtige og signet deres vigtigeste WR, og Cam Newtons “Go-to-guy”. Deres forsvar er ikke blevet bedre i løbet af free agency, og har satset på at skaffe nogen playmakers i draften.

22. Buffalo Bills

De har fået fuldt nogen vigtige huller i draften, men tror ikke på de vinder over New England i AFC East, og tror ikke på de kan få fat i et wildcard til playoffs. Men de har talentet, tror bare det tager et par år før de kan levere ordenligt.

23. San Diego Chargers

San Diego har fået fuldt et vigtig punkt til deres forsvar, nemlig deres pass rush, som ikke var noget at råbe hurra for sidste år. Tror deres første runde valg Defensive end Melvin Ingram kan starte fra dag et af, og gøre en forskel på deres pass rush. Deres O-line skal spille som i slutningen af sidste år, hvis de vil komme langt og presse Denver og de andre i AFC West.

24. Jacksonville Jaguars

Selvom Blaine Gabbert har fået Justin Blackman, som jeg ser om det største talent på wide receiver posten i dette års draft, mangler han stadig noget beskyttelse. Men hvem tager en punter i 3. runde ? Hvis Blaine Gabbert tager steppet op, og viser at han ikke er bange for at stå i lommen, så kan de få fremgang, men nok til at kunne komme “in the hunt” for playoff pladser, det tror jeg ikke.

25. Seattle Seahawks

En rigtig god og solid draft Seahawks har haft i år, men tror ikke det nok. Matt Flynn skal spille utroligt godt før Seahawks kan presse 49ers og Cardinals. Men nu får han chancen for at vise, at han i virkeligheden er en solid starter i NFL.

26. Washington Redskins

RGIII, man skal ikke forvente at han går ind og får en Cam Newton agtig sæson. En rigtig god draft, hvis man ser bort for Kirk Cousins valget i 3. runde. Hvis man laver et blockbuster trade for Robert Griffen, så tager man altså ikke en QB i 3. runde også.

27. Cleveland Browns

Jeg kan personligt rigtig godt lide Browns draft i år. Tradede op for at sikre sig Richardson, og alligevel får man, i mine øjne, den 3. bedste QB i dette års draft, nemlig Brandon Weeden. Hvis Browns på nogen måde skal have nogen succes i år, skal Richardson gå hen og vise sig at være bedre end man tror og forventer han er. Tror ikke Weeden kan gå ind og have stor indflydelse i sit rookie år. Men for fremtiden at Weeden var et godt valg.

28. Minnesota Vikings

Valget af Matt Kalil var ingen overraskelse, manden tillod 0 sacks sidste år! Men hvem skal Christian Ponder kaste bolden til ud over Percy Harvin ? Mon det skal være 4. runde valget Jarius Wright, jeg tvivler.

29. Oakland Raiders

Tradet med Carson Palmer giver bagslag nu, uden et første eller andet runde valg, til et hold som mangler unge talenter på mange pladser. Og tror slet ikke Palmer kan være starter i NFL mere.

30. Indianapolis Colts

Andrew Luck er nu en Colt, men får han samme påvirking på Indianapolis som Manning? Han har i hvert fald samme talent og hjerne for spillet, nu skal han bare blive ved med at lære NFL. God draft af Colts, drafter de 2 bedste tight end i draften, hvori den ene af Lucks tidligere holdkammerat. Ser frem til Colts næste år, men tror de skal regne med endnu et højt draftpick næste år.

31. St. Louis Rams

Rams havde rigtig mange picks i top 100, hele 6 af slagsen. Spillerne de tog er jeg lidt i tvivl om, ser ikke nogen af dem som pro bowlers. Tror Rams kan se frem til endnu et top 3 pick næste år i 2013 NFL draft.

32. Miami Dolphins

Ryan Tannehil – Really Dolphins, i har haft utallige år med usikre og dårlige QB’s, også vælger man Ryan Tannehil. Han starter ikke næste år, så nu er spørgsmålet hvem der så skal starte, og hvem personen skal kaste til. Ser Dolphins til at have 1. overall pick næste år, hvor de tager endnu en QB, nemlig Matt Barkley fra Southern Carolina.

 


1 Kommentar

  1. Ulrik Gorm Jensen

    God Powerranking. Jeg havde nok sat Saints nogenlunde samme sted (5-10). Men helt sikkert i top 10! #Whodat!

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.