Training camp er i gang

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 27. juli 2013

New Orleans Saints er i gang med deres training camp. Saints veteraner mødte ind torsdag til de fysiske tests, mens fredag og nu lørdag bruges på træning uden udstyr. Søndag skal Saints spillere for alvor igang med træning med udstyr.

Sean Payton fortalte på hans første pressekonference at de spillere som der primært var fokus på ud fra et skadessynspunkt var:

– Victor Butler, linebacker. Butler er opereret i knæet og endnu ikke placeret på injured reserve, som flere forventede han ville. Saints og Payton vil se tiden an. På nuværende tidspunkt er Payton meget tilfreds med Butlers fremgang. Det evalueres løbende om det lykkes Butler at vende tilbage til den kommende sæson.

Marques Colston, wide receiver. Fod. Saints er forsigtig med Colston. Han får tilpas ro og forventes tilbage efter en uge.

Patrick Robinson, cornerback. Knæ. Han evalueres løbende, men det forventes at han er klar hurtigt.

– Roman Harper, safety. Sportsbrok. Han er begrænset med i træningen. Saints stab holder øje med udviklingen.

– Kenny Stills, Rookie wide reciever. Håndled. Burde kun være ude nogle få dage.

Yderligere fortalte Payton at det vigtigste lige i øjeblikket er at finde de rigtige 53 spillere til 2013 rosteren. Payton sagde også at der var mange områder af Saints spil, som skulle forbedres både offensive og defensive. Desuden var der i år mere fokus på Saints spilleres fysiske tilstand. En tilstand som Payton pt var meget tilfreds med.

Payton kom også ind på den spænende kamp om den startende left tackle, som er en af de meget åbne pladser på Saints rosteren. Payton fortalte her at specielt Charles Brown som Saints valgte i anden runde af ’10 draften, har noget at vise. Payton fortalte at man ved hvad man havde for en spiller efter fire sæsoner. Så det er sandsynligvis en make or break sæson for Brown. Saints andre kandidater på left tackle er Jason Smith (tidligere St. Louis Rams) og rookie Terron Armstead.

 

Video fra CoxsportsTV

 

Din Mening: Hvem starter på… den defensive linje, linebacker, cornerback og safety? #afstemning

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.