New Orleans Saints (4-4) møder Super Bowl mestrene fra Denver Broncos (6-3), når holdet på søndag skal forsøge at komme over .500 for føste gang i sæsonen.

KAMPSTART Kl 19:00
STADION Mercedes-Benz Superdome
DOMMER Bill Vinovich
UNIFORM Sorte jerseys
SE KAMPEN NFL GAMEPASS
NFC SOUTH KAMPE KC at CAR (kl 19:00), ATL at PHI (kl 19:00), CHI at PHI (kl 19:00)

Historisk set ser det ikke for godt ud for Saints. Saints har kun to gange vundet over Denver. Holdene har mødtes ialt ti gange. Sidste gang var den 28. oktober 2012, hvor Saints tabte 34-14 til Broncos. Sidste gang holdene mødtes i Superdomen, var resultatet ikke meget anderledes. Broncos vandt kampen den 21. november 2004 med 34-13.

Broncos er mest kendt for deres gode forsvar. Dette føres an af holdet helt store stjerne linebackeren Von Miller. Miller har allerede lavet hele 9,5 sacks denne sæson. Dette er anden mest i NFL. Cornerback Aqib Talip har lavet flest interceptions for Broncos med 3.

Angrebet ledes af QB Trevor Siemian som har kastet for 1770 yards og 10 touchdowns. Emmanuel Sanders har grebet for 614 yards og 3 touchdowns. Mens rookie Devontae Booker har løbet for 320 yards og 2 touchdowns.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest