New Orleans Saints (0-3) har ikke fået den sæsonstart som vi alle havde drømt om. Nu skal holdet til Californien for at møde San Diego Chargers (1-2).

KAMPSTART 22:25
STADION Qualcomm Stadium
DOMMER Walt Coleman
UNIFORM Sorte jerseys og guld bukser
SE KAMPEN NFL GAMEPASS // TV3+
NFC SOUTH KAMPE CAR at ATL (19:00), DEN at TB (22:05)

Chargers har vundet 7 af de 11 gange holdene har mødtes. Saints har dog vundet 3 af de seneste 4. HC Sean Payton har vundet den ene kamp han har stået i spidser for Saints.

Sidste uge tabte Saints til Falcons med 45-32. Chargers tabte også deres seneste opgør mod Indianapolis Colts med 22-26.

Sidste gang Saints og Chergers mødtes var den 7. oktober 2012, her vandt Saints 31-24. Brees kastede for 370 yards og 4 touchdowns. Tre af disse touchdowns blev kastet til Marques Colston.

Hvem præsterer for Chargers? QB Philip Rivers, RB Melvin Gordon, WR Travis Benjamin, Melvin Ingram, DB Casey hayward og CB Brandon Flowers.

Saints Picks 2016 er igang, og det er her i dette indlæg du skal gætte med, for at have chancen for at vinde en Saints cap. Du skal blot gætte på vinderen af kampen, hvem der score Saints første point, hvor mange point Saints scorer og hvem fra Saints der laver flest taklinger. Et bud kunne således se sådan ud: Saints, 20-29, Mark Ingram, Stephone Anthony. Læs mere om konkurrence og se stillingen.

På NFL.com har vi oprettet en Weekly Pick’em pulje, hvor alle er velkomne. Det er gratis, så kom ind i puljen og dyst mod andre danske Saints fans.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest